Lördag

Hejhej.
Förlåt för jag inte uppdaterade igår men trodde verkligen jag gjorde det, hmm... men men inte haft så bra koll som ni märker när man är sjuk. Tagit det lungt och sånt. Men ska på skolan på måndag, längtar typ lite.
Tänkte ta mig tid till att fota idag men vädret ville inte va med.... Vad ska ni göra denna lördag? :)

Fototävling hos...

Hej.
Jag är med hos pontus fototävling med temat sommar. Jag vill vinna för att jag skulle vilja ha den HÄR fjärrutlösaren till min kamera så  jag kan ta självprotrett mycket enklare. :)
 
Det här är mitt bidrag. :)
 
Jag valde den här bilden för det var det bästa sommarvädret på hela sommaren, det var bad, mys och skoj med familj och nära. :)
 
 

Rösta på mig i denna fototävling.

Hej.
Såg nyss att jag har blivit en av deltagarna i denna fototävling. Det skulle betyda så mycket om ni skulle vilja gå in och rösta på mig. :)
 
Tävlar med denna bild och jag är nummer 1. :)
 
Ni får en länk om ni röstar, bara skriva i en kommentar så fixar jag det. :)
 
 

Borde jag börja med...?

 
 
Hello.
Nu sitter man och pratar skype och tänker ut lite ideér jag kan göra. Tänkta att jag kan börja göra personliga designer åt folk, om det är nått ni skulle vilja?  Kommentera och säg vad ni tycker eller vill att jag ska börja med inget förslag är för dumt. :)

Nike

Kom på för en stund sen att mamma hade hämtat ut mina skor från junkyard, helt kär. ♥

shake that.

Nikon D5100. 
 

Första skoldagen

 
Hej. 
Dagen började med att jag kämpade mig upp från sängen, sov ca 2 timmar, heh. Men kunde bara inte somna, men tillslut när jag kom upp gick jag och fixa mig lite och stoppa på mig kläderna för dagen. Sen efter ett tag när man kom på att jag kunde ha sovit mycket längre gick jag och åt en frulle. Sen börja man gå mot ella för att möta henne så for vi på skolan, när första lektionen hade börjat fick jag dom där jobbigt äckliga känslorna i bröstet och fick surauppstörningar så det kändes som jag var tvungen att spy så då var det dags att fa hem igen. När man kom hem tog man medicin, vila och somnade. Och sen mådde jag mycket bättre. Så ella kom förbi en stund så vi tog tid att fota sen fick jag tillbaka det här så nu ligger man i sängen och snackar skype med hjärtat och jonas.

Längtar ju nästan...

// Vart är du hjärtis? vill ju sova med dig... :( //
 
Hello.
Nu sitter man i sängen och knaprar på lite chips och snackar skype med hjärtat. Fy s*atan vad jag saknar han. Men ska försöka få skoldagarna gå snabbt så det blir helg. Ja snart är kl över 12 och jag borde egentligen sova för ett tag sen men är inte trött och kommer nog inte kunna somna... för jag har liksom inte sovit ensam sen vi fick sommarlov det kommer nog kännas lite konstigt... på nått konstigt sätt så längtar jag nästan till läxor kommer ångra att jag sa det där om ca en vecka....
 

Klump i halsen...

 
Hej..
Vet att jag inte har bloggat nått idag men har inte haft tid och lust för hjärtat skulle fara idag så ville vara med han hela dagen och mysa och hitta på saker. Efte att ha varit med han hela sommarlovet alltså seriöst varenda dag av det, så kändes det så fel att se han åka utan mig. Lustigt nog sitter jag faktiskt och grinar lite för min sjäv nu. Villa verkligen inte vara utan han. Det är som att inte andas, äta eller vad som ja... vet knappt en vad jag ska skriva. Det svider i ögonen och har klumpen i halsen. Alltså åhh... känner mig bara inte på humör idag så vi ser ju om det kommer upp nå mer inlägg, hejs...

Starbucks

Heej.
Förlåt för jag inte har uppdaterat nått idag men var vaken till ca fyra med hjärtat. Så vi sov till halv 3. Sen steg vi upp och fixade oss lite och gick ut och gick och köpte lite gott. Hehe. Och nu ropa mamma att det är mat så måste gå, puss.

Fredag

// Liten snabb bild på jag idag och dock ser man knappt nu att
jag klippt mig men kommer upp bättre bild senare. //
 
Hej hej.
Nu ligger man i sängen och latar lite, fy så trött jag är. Hunnit klippa mig idag, fotat och äta på sibylla. Mitt hår blev lite kortare men det märks och skaffat min sne lugg igen som jag kanske hade för ca 8 månader sedan och så är det lite uppklipt. Blev så less på det gamla kändes som om jag behövde nått nytt. :)
Vet inte vad som händer senare ikväll, om jag fortfarande är lika trött blir det nog att se på film och mysa. Puss.

Klick.

 
Hello.
Snart ska man packa ihop sina saker för imorgon, så man kan sova lite längre, hehe. Och ni hade varit grymt söta om ni kan klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.

Back to school tag

 
 
Vilken klass ska du börja?
9an.
 
Vilken dag börjar du?
26 agusti.
 
Hade du läxor över sommaren?
Nope.
 
Vad ska du ha på dig första dan i skolan?
Ingen aning.
 
Vad är stressigast med skolan?
Läxor och prov.
 
Längtar du till skolan?
njaaa...
 
Vad längtar du mest efter?
Att..ja.. inget, träffa alla.
 
Vad är roligast att fixa inför skolstarten?
Ingen aning.
 
I vilken klass började du sminka dig till skolan?
I 8an, 7an kanske jag kunde ha mascara men inte så mycket, vill inte ha så mycket smink. Trivs bäst som naturlig. :)
 
Kommer du ha ryggsäck eller handväska?
Alltså det är typ en blanding eller vad man nu ska säga... :j

När?

 
Hello.
Jag och hjärtat tog oss en sovmorgon när han lika inte hade någon skola idag, så vi vaknade kanske för en timma sedan på ett ungefär. Imorgon blir det att fara hem mot kalix, då blir det att klippa sig innan skolan börjar på måndag och rensa lite kläder jag aldrig använder. När börjar/börjat ni skolan?

citat