Svar...

 

Tillbaka

// Var bara tvungen att ha dom. //
Hello.
Nu är man hemma hos hjärtat igen efter turen till luleå. Hörde att mamma sa att några av mina paket hade kommit hem så vill heeeeem och få dom. Filmen var faktiskt helt okej, älskar monsters inc sen jag var liten, hehe. 
Vet inte vad som händer senare, ojj juste.. när jag kommer hem så kommer det bli en liten överaskning men det får ni se då. Puss.

Monsters university

Godmorgon godmorgon.
Nu på en stund lir det att jag och hjärtat far till luleå och ser bio, hehehe.... Så jag måste nog gå och fixa mig nu, men jag uppdaterar när jag kommer hem, puss.

Hello, goodbye

 
Godmorgon.
För en stund sen vaknade jag och hjärtat och sen gick vi ner och åt frukost och på ett tag blir det att fara och gymma, fy så skönt att få röra på sig och träna efter man har varit sjuk och äntligen blivit frisk. Puss.

Åska?

 
Hello.
Tyvärr ingen ny bild nu för hittar inte mitt minneskortet, he-he-he... aja iaf nu så håller jag och hjärtat på att hitta en film man kan se innan det mest troligtvis börjar åska, mys. Och kvällens planer är inte nog så speciella, mysa och ta det lungt, kom ihåg att anmäla er i veckans blogg också, puss.

Dagens inspiration

 

Walk

 
Hello.
Nu kollar man omkring på lite bloggar och hemsidor och myser, för ett tag sen var jag och hjärtat på en promenad med molly och försökte få hon att bada för första gången, det gick ju som ''bra'' i början då. Puss.

Typsnitt

 

'' Inte så...''

Helloo.
Just nu håller jag på att klicka hem lite saker från hemsidor så ni får se vad det är när det kommer hem annars gör jag inte så mycket, tar det lungt med hjärtat och försöker inte gå ut för jag har solexem i hela ansiktet och det är precis inte det finaste, men det håller på att försvinna nu så, puss.

Vill du bli veckans blogg...?

 
Följande regler:
Kommentera jag är med eller i nått stil med det
 
För extra chans att bli länkad i ett eget inlägg så:
Följer du mig på youtube, instagram eller twitter, ni hittar dom länkarna ovanför menyn.
 
Lyckatill. :)
 

Boost

large.gif


tjabo

Nikon D5100.
 

Klubbviken

 
Godmorgon.
Nu är så man ny vaken efter att ha sovit ganska många timmar, så utvilad är man iaf. 
Snart på någon timma blir det att dra in till stan, så bara fixa sig.
 
Igår for ju jag, mamma, hjärtat, syrran och nellie till klubbviken över dagen. Det blev att vi tog färjan dit som tog ca en halvtimma senare när vi var framme så log vi oss på stranden och myste, senare efter ett tag gick jag och hjätat och käkade på resturangen. mumms. Badade, kollade runt, skrattade, hyrde någon trampbåt och massa annat skoj, vi tog det bara allmänt lungt i det fina vädret. Puss.
 
 

förlåt....

 
Förlåt... men bilderna från idag kommer inte upp för jag ligger just nu i hjärtats säng och mår as illa och har ont i hela kroppen och allt så dom får komma upp imorgon, puss. 

luleå

 
 
Godmorgon, godmorgon.
Nu så tar man det lungt och väntar på att resten av folket vaknar så man kan äta frukost, färga håret, fixa sig och bege sig mott klubbivken, där vi kommer bada, mysa, äta gott och ha massa annat kul. Och senare mot kvällen börjar man fara hem och så kommer krilles föräldrar och hämtar oss så vi far dit, så kommer nog uppdatera näe jag kommer till krille, och då ska ni få massa bilder, pusspuss.