♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 
Nä vad mysigt..♥

''Det var ju det också....opps''

 
Hejhej.
Det var ju det där med att uppdatera varje dag, opps... iaf just nu har jag ev som är en evighet. Gör en so uppgift som jag missat och lyssnar på musik. Var så himla trött i morse att jag nickade till på våran matte lektion, hehe. När jag kommer hem tänkte jag faktiskt slå igång en film och bara ta det lungt och njuta medan man inte har några läxor.
 
Och längtar nå j*vulst till helgen, tills jag får träffa min älskling, saknar han så mycket så det inte går att besrkiva men bara två skoldagar kvar efter den här så är taggad och vill få tiden att gå fort tills dess, sen när det blir helg kan den ta det lilla lugna och typ sakta ner så ganska mycket, eller hur visst borde den det?

Och om jag har tid idag ska jag ta och fota för det behövs verkligen för jag har slut på bilder aa inte slut men ni fattar nog, ha en bra onsdag, hörs.

heh...

Alltså jag skäms.. min uppdatering har ju varit på noll.. och ni är fortfarande kvar, ni är bäst!Haft bloggtorka och inte orkat fota, varit lat och hållt på med läxor. Men bloggande tar ändå ganska så mycket tid.
1. Man måste göra bra inlägg och planera.          2. Man måste veta vad man ska skriva.                              3. Man måste också ha tid till det. 
Men nu ska jag försöka iaf uppdatera 1-2 gånger per dag. 
Host, host

 
Hej.
Nu snackar man skype när jag egentligen borde träna spanska, heh.. men har så ont i huvudet och näsan och halsen så det känns som att jag ska explodera vilken sekund som helst. Men det är bara två skoldagar kvar så det är bara att kämpa. Men hoppas det gör över till fredag då hjärtat kommer hit över helgen.
Vad ska ni göra ihelgen? :)

Skolan

Hej. 
Just nu sitter jag på min No lektion och håller på att göra en redovisning till sen, blä.... det var ganska så segt att stiga upp i morse... huvudet dunka, var helt snorig och väldigt väldigt ont i halsen, men det har jag fortfarande, yey... Hade verkligen inte lusten att fixa mig heller men mitt hår stod åt alla håll och har skolfoto så vill inte se ut som klassen troll. Slutar iaf 20 över 3 så längtar tills jag får komma hem och lägga mig framför tv'n och ta det lungt, nä skoja ba har läxor att göra.... Happy days!

Ny design

Nya designen lite mer höstig, vad tycker ni? Hiss eller diss? :)

7 saker ni kanske inte visste om mig

- Jag är välldigt blyg.

- Sen jag startade den här bloggen har jag fått mer självförtroende och bryr mig inte om vad andra tycker.
 
- Ska verkligen sattsa på matten nu i år.

- Jag har världens bästa pojkvän, går inte att beskriva hur underbar han är för inga ord räcker till.
 
- Jag har rätt knäpp humor, men men den äger!

-  Jag har välldigt många intressen så ibland vet jag inte hur jag ska hinna med allt.
 
- Jag älskar min bebus så mycket, min fina underbara Nikon D5100.
 
 
// Nikon D5100.

i'm back

 
Hej.
Förlåt för min usla uppdatering denna vecka och förra men har varit sjuk och sånt så har inte haft värsta lusten då heller...
Just nu så sitter jag i mitt rum och ska träna lite spanska och har världens halsont.. det jag verkligen inte gillar med hösten, vintern och våren är att jag alltid ska bli så himla förkyld... blä.. så jobbigt... tror jag ska gå en liten snabbis till affären så jag får mig nå halstabletter...

åh så fint

 
Hej.
Kom från duschen för ett tag sedan för varit ute på en liten springtur och himmlen var så fin att kameran var tvungen att följa med. Nu snackar jag skype med finaste och jonas. Ska fortsätta med min nya design som går lite segt så er som jag lovat länkar till kommer då den nya kommer upp, så det ser bra. :) Puss.