fyfan....

 
Idag hände det något riktigt hemskt... min älskling gav upp, eller håller mer på att slukas upp av en blå färg (hela skärmen) Så måste skicka den till luleå på lagning, åhh... jag har inte tid med sånt här svammel...
Ska iaf försöka fixa en mindre bra mobil idag så folk kan nå mig via sms och kunna ringa mig... Men den har 
 
Så om ni vill ha tag på mig så får ni skriva på facebook... 

Söndag

// Bild från igår kväll. //
 
Hejhej.
Nu snackar man skype efter att ha sett lite tv efter älsklingen for hem, saknar han så... känns så tomt att få sova ensam.. i hate hit.

Ja ihelgen har vi mest myst, varit ute och det har ju inte varit det bästa vädret. Vet inte riktigt vad jag ska säga nu men, vi hörs!

bäbis

// Ja det där hände faktiskt, jag är väll en liten bäbis.. x'). //
 
 
Hallå, killar, tjejer, djur och va ni nu är... nä ska skoja ba :j
Just nu snackar jag skype och ska se en film, själv vet jag inte vilken men det blir säkert as bra!
 
Har träningsvärk i rumpan, benen och min mage... yeey... nja inte precis, för det gör jävligt ont att sitta ner..
och så har jag väldigt ont i mina skulderblad och i nedre delen av ryggen så det blev inte så mycket bättre.. alltså har ju rygg fel, det heter skolijos, ingen aning om jag stava det rätt. Men det är när ryggraden inte är rak, den kan slingra sig va sne och allt möjligt, om ni inte förstår kan ni goola och kolla på bilder.
 
Alltså jag har inte så många grader idet men nog många för att känna det men med turen jag hade sa folk, medan jag växte mycket förut blev den bättre, men nu blir jag precis ju inte så mycket längre.. Men nog tur att heller inte behöva operera den... ajj..
Men tror jag ska kolla upp och se iaf...
 
Förlångt inlägg... ha en bra torsdag kväll :)
 
 
 

-

 
Hej.
Nu snackar man skype med den bästa killen, såg en film igår kväll och videochatta med älsklingen och så somnade vi på skype. Så när jag steg upp såg jag han sova... såg så mysigt att jag bara ville fara dit och lägga mig i sängen med han..  Just idag skulle vi skära i gris ögon men det slutade med att innan dom kom in höll ja på att spy av doften ( skojar inte ) så gick ut ur klassrummet för att ta luft sen sa läraren att jag skulle försöka en gång till och det slutade med att jag satt på min stol framför ögat helt röd/blek och skifta färg, skaka och halft svimma så det blev inge sånt för mig.. :(
 
Ja iaf, visst är det onsdag va? ja. Sluta lite tidigare så gymmade i ca 2 timmar, det var skönt. Sen hade man gitarr sen var klockan redan 20 i 4. Så for man hem, åt middag och snart ska man plugga so och sen blir det en film.
 
Och även fått veta att min bror kommer til jul, så blev väldigt glad för jag knappt träffar han en gång per år, en gång såg jag han inte på 6 år..
 
Vad har hänt idag för er?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vad tycks?

 
Hello.
Ny design, inte så speciell men den duger för stunden, nu ska jag ta och plugga till So provet jag har på fredag, wish me good luck.

Måndag..igen...

// Så där kände jag idag och så är det dålig skolmat.//
 
Hejj.
Slutat för ett tag sen han se lite tv i tio min tills den börja dampa, ja iaf det var lång dag och som vanligt blää åt det och inte ba det när jag skulle gå till skolan var det is kallt och ungefär 100 gånger värre på vägen hem och sen är ju mitt rum också rätt kallt, så ja...
 
Nu snackar jag iaf skype med jonas och hjärtat ska kolla lite på bloggdesignen igen och se vad som händer med den, puss.

Lördag

 
Hej.
Nu är man med jonas och hjärtat, spelade lite bf ett tag men tänkte va snäll så älsklingen fick spela med sin dator nått, så kanske fixar en helt ny design från grunden för det skulle behövas... den här är ganska enkel och tråkig. 
I alla fall vad jag tycker. Ja nu ska jag börja med den nya desigen så ba att vänta på att den blir klar. Puss.

fredag

 
Hej,hej.
Kom nyss hem till älsklingen och kom då nyss på att jag faktiskt börjat blogga igen..opps..
Aja dagen har gått rätt så snabbt, haft sovmorgon och en massa lektioner, sen kom man hem, packa, åt lite och sen for man med bussen mot hjärtat, aja nu ska iaf jag ta och spela lite Battle field 4. :)
Ha en bra helg. Pusspuss.

Maaaaat

Hej.
Nu så tvekar jag om jag orkar gå ner till köket och göra en macka och ta yogurt...hmm... det lät ju jobbigt... men gott... åhh... min största problem i livet är nog om jag orkar hämta mat eller inte xD
 
Nä nu drev jag ba med er det största problemet är att jag inte kan sova ensam i mörken, fyfan... direkt jag släcker lampan så börjar jag tänka på alla filmer jag sett och sen hjälper det ju dock inte att min kamera står på kamerastativet så det ser ut som någon.. jag är som ett litet barn...
 
 
Hej igen det där inlägget skulle ha kommit för ett tag sen men jag var för lat.. sorry...
Ja som sagt gick jag ner och tog mig en macka och yogurt,  OCH DET VAR SUPER GOTT!!!!!!
Bästa valet på hela kvällen, nämen nu ska jag försöka skypa och se en film/serie samtigigt....
 
 
 

Vet ni vad?

 
Hej.
Gjort klart ALLA läxor nu, så har ledig tid över till annat och då blir det nog till att se serie och äta lite glass, för tycker jag förtjänar det, heh.. pratar även skype med en prat glad jonas och älsklingen. Saknar honom så mycket..
Men vet ni vad?!!? Jag kom på att det är torsdag nästan min favorit dag på veckan, bara för att jag vet att det är fredag nästa dag och inte länge kvar tills jag får mysa med mitt hjärta. ♥
 
Vad gör ni denna torsdag kväll? :)

.

 
 
 
 
 
Alltså, jag är inte smart...
Jag börjar blogga igen, och frågar inte er ens vad ni vill att jag ska blogga om? :o oherre...
Så vad vill ni jag ska skriva om? Lämna en kommentar. :)

Hej, det var ett tag sen..

 
Hejhej.
Det var ett tag sen...
 
Vart ska man börja? Som ni ser när jag säger att jag ska bröja blogga igen blir det ungefär 3 inlägg och sen inge mer och sen tar det ett tag så kommer det ett nytt inlägg och så om och om igen. Men en del undrar varför jag slutat blogga och inte fortsätter och det är för jag tappar lusten i bland, orken, läxor och som sagt ska man prioitera skolan ''först'' så ja, det har inte blivt så mycket skrivande, men jag saknar det ändå på nått sätt. Bloggen var stället då jag inte behövde bry mig om nått annat, typ min egna lilla värd (nej, jag är inte hög xD )  Men var ganska skönt att sitta och skriva lite varje dag.
 
Och som sagt har jag inte lika mycket tid till att fota som i sommras, man kommer hem sent och då är det redan mörkt ute, eller om man kommer hem tidigt vill man göra klart läxorna så snabbt som möjligt.
 
Såg att ungefär 30 pers var inge för någon dagen sen, och tänkte väll då, det verkar som någon fortfarande vill läsa den så ska försöka mitt bästa, kanske inte kommer uppdatera så mycket på helgerna men ska försöka gör det då och då. Ni kan ju följa mig på instagram så kan ni vara lite uppdaterade om vad som händer.
 
Instagram: Erkoo98
 
Kommer säga det nu igen, nu ska jag ta tag i det här och göra mitt bästa, förlåt för det långa inlägget och tack till er som orkar läsa det. :)
 
 
//. Bild från tidigare idag. //