sjuk..

Hej.
Nu är man hemma och sjuk.. sitter och ser tv medan älsklingen ligger och sover uppe i mitt rum, kan säga att han mår mycket sämre än vad jag gör..
Så gick och köpte medicin, isglass och sånt.


Aja förra veckan kom älsklingen och Jonas hit, vi svamla, skoja runt, spela och for på mellandagsrean, fick med mig en hel del och hade ganska mycket pengar kvar 😊💕👌

Och fick även ett jätte fint berlock armband av hjärtat 💕💞💕


julafton 💕💕

 
Heeej
.Som sagt så är det julafton idag, varit med hela familjen och tagit det lugnt, sett kalleanka, ätit julmat, pratat och öppnat julklappar, fick:
1. En ny mobil, Samsung galaxy s4
.2. Samsung galaxy tab 3.
3. 2000 kr
4. Dr denim jeans
5. Hår och hud produkter
6. Halsband
7. Smink
8. Choklad
9. Tofflor
10. GTA 5 och minecraft (xbox)
11. Presentkort
12. Sockar och ett par vantarOch sen så tror jag inte att det var något mer 😊💕

Vad ska jag videoblogga

Såg ni ville att jag skulle börja videoblogga igen, men vet inte riktigt om vad så det är om ni skulle lämna en kommentar så kanske jag kan göra en video idag? 
 
Ni kan även http://ask.fm/ErikaRosengren skriva där

Jullov

 
//. Åt lunch/middag på china idag. //
 
Häjj.
Förlåt för min dåliga uppdatering.
Igår fick man ju julov och däremot på julavslutningen så uppträdde jag, Linnea och Alex med en låt vid namn jag glömt... Tyckte det gick rätt bra, Linnea sjöng och jag å Alex spela gitarr. Tror jag tagit bort min scenskräck nu iaf. Och sa även hejdå till en av mina lärare, som har oss i No och Matte, det var inte så kul för vi kommer nog alla riktigt sakna han..
 
Men nuläget sitter jag i sängen med älsklingen som försöker hitta en bra film man kan se, imorgon på eftermiddagen far vi till honom och stannar där till på måndag då jag far hem. 

Bokeh

Camera: Nikon D5100. Foto: Erika (jag) Modell:...

Tisdag

 //. Bjuder på en liten söt bild på min skärmsläckare.//
 
Hej
Nu är man på skolan och väntar på att man ska kunna göra No grejen så man kan fara hem och ta det lungt, sen behöver man inte orao sig för några mer läxor eller prov. Så skönt.
Ska även höra med mamma på ett tag om mitt baket från nelly.com har kommit.  
Tänkte fixa en ny desgin eller fixa den på nått sätt, men fårse om jag orkar med det.. Hörs.

Throw back summer

 
 

Borde jag börja göra videobloggar igen?

Borde jag börja göra videobloggar igen?
 
Kommentera tack. :)
 
 

Måndag

 
Hejj.
Nu sitter man i sängen och lyssnar på musik, hjärtat for för ett tag sen med bussen, så har inte hittat på nått speciellt efter det. Tänkte gå och ta mig nått att dricka, tills jag ska plugga in en No komplitering. Tänkte ta och slå igång någon film senare, hejs. 

Tillbaka

 
Häjhäjj.
Som en del kanske vet så hoppade jag över till nattstad ett tag men trivdes inte där, så är tillbaka här igen.
Kommer dock nu vara mycket bättre på att uppdatera, för nu är alla uppgifter och prov klara, så behöver inte tänka på skolan. Och nu på torsdag får man även jullov, hur skönt är inte det? För mig låter det välldigt bra, känner mig välförtjänt av det. Puss.